More

  PROGNOZA METEO pe 3 luni: CANICULĂ şi SECETĂ. VEZI cum va fi VREMEA în IUNIE, IULIE şi AUGUST

  Array

  PROGNOZA METEO pe trei luni: VARA se anunţă caniculară şi secetoasă, conform predicţiilor meteorologice pentru lunile iunie, iulie şi august.

  Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii
  lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

  PROGNOZA METEO IUNIE: Temperatura medie lunară a aerului

  Temperatura medie lunara a aerului va inregistra valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, exceptand sud-estul si vestul tarii unde valorile termice pot fi peste normalul perioadei.

  PROGNOZA METEO IUNIE: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile lunare, local in sud-estul si sudul teritoriului fiind posibile valori sub cele normale.

  PROGNOZA METEO IULIE: Temperatura medie lunară a aerului

  Temperatura aerului va avea in general valori peste normele climatologice in cea mai mare parte a regiunilor, iar in centrul si nordul tarii valorile termice pot fi normale.

  PROGNOZA METEO IULIE: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit in cea mai mare parte a teritoriului.

  PROGNOZA METEO AUGUST: Temperatura medie lunară a aerului

  Regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in centrul si nordul tarii si peste normalul perioadei in restul teritoriului.

  PROGNOZA METEO AUGUST: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp