More

  PROGNOZA METEO până în aprilie. Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a ţării, în următoarele trei luni

  Array

  Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii şi a precipitaţiilor pentru intervalul februarie – aprilie 2013. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%.

  FEBRUARIE 2014

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in regiunile centrale si nordice si peste aceste medii in restul teritoriului.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil local excedentare in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

  MARTIE 2014

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice si local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor incadra in normele climatologice.

  APRILIE 2014

  Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in sud-estul, vestul si local in sudul tarii si se vor situa sub normalul perioadei in restul regiunilor.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta de excedent in centrul si nordul tarii.

  Sursa Jurnalul.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Autorităţile încearcă să retrezească interesul românilor pentru vaccinare: echipe mobile, centre drive-through sau centre la firmele private

  După patru luni de când a început campania de vaccinare, autorităţile schimbă regulile jocului. Cum în ţară vor ajunge milioane de doze de vaccin Pfizer, iar interesul oamenilor pentru imunizare este din ce în ce mai scăzut, de luna viitoare vor exista mai multe modalităţi de vaccinare - echipe mobile, centre drive through şi centre la firme private. //

  Agenția Standard&Poors a îmbunătățit perspectiva ratingului de țară de la negativ la stabil

  Agenția de rating S&P a păstrat calificativul 3B- (/BBB-) pentru România, dar a modificat perspectiva la “stabilă”. Până acum era “negativă”. Motivul îmbunătățirii ține de scăderea riscurilor fiscale. //

  Veste bună despre A8: Se semnează ordinul de începere a lucrărilor de proiectare la tronsonul Iaşi – Târgu Neamţ

  Secretarul de stat în Ministerul Transportului, ieşeanul Adrian Covăsnianu, a anuntat sâmbătă dimineaţă că ordinul de începere a lucrărilor de proiectare la tronsonul Ungheni – Iaşi – Târgu Neamţ, parte din autostrada A8, va fi semnat săptămâna viitoare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet