More

  PROGNOZA METEO până în aprilie. Ce temperaturi vor fi în fiecare regiune a ţării, în următoarele trei luni

  Array

  Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii şi a precipitaţiilor pentru intervalul februarie – aprilie 2013. Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%.

  FEBRUARIE 2014

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice in regiunile centrale si nordice si peste aceste medii in restul teritoriului.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil local excedentare in vestul, nord-vestul si centrul tarii.

  MARTIE 2014

  Temperatura aerului va avea valori apropiate de mediile multianuale, exceptand regiunile sud-estice si local sudice, unde se vor situa peste normalul perioadei.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi excedentare in cea mai mare parte a tarii, exceptand sud-estul, unde se vor incadra in normele climatologice.

  APRILIE 2014

  Valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice in sud-estul, vestul si local in sudul tarii si se vor situa sub normalul perioadei in restul regiunilor.

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta de excedent in centrul si nordul tarii.

  Sursa Jurnalul.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI