26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

PROGNOZA METEO! Cum va fi vremea în următoarele zile

- Advertisement -

Meteorologii anunta vreme predominant frumoasa, in zonele montane si submontane, iar in restul teritoriului cerul va avea innorari, mai ales dimineata si noaptea local va fi ceata si izolat fulguieli sau burnita ce poate determina formarea de polei, iar vantul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Cerul se va innora treptat in cea mai mare parte a tarii. Vor fi precipitatii slabe, pe parcursul zilei, izolat, sub forma de burnita sau fulguiala, iar seara si noaptea, local, mixte in regiunile vestice si mai ales sub forma de ninsoare in cele centrale, nordice si in zona montana. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari mai ales in a doua parte a intervalului, la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, iar cele minime, in general, intre -11 si -1 grad. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase, local, va fi ceata.

METEO DUMINICA. In vestul, nordul si centrul tarii, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare in Transilvania si la munte si mixte in Maramures, Crisana, Banat si jumatatea de nord a Moldovei. In restul teritoriului, innorarile vor fi temporare si precipitatiile, slabe, indeosebi sub forma de ploaie, vor fi posibile izolat, cu precadere in subcarpati. Pe arii restranse se va forma polei. Vantul va avea intensificari la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar in celelalte regiuni va sufla slab si moderat. Din punct de vedere termic, vremea se va va incalzi astfel incat, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 7 grade, iar cele minime intre -5 si 2 grade. Izolat, mai ales dimineata, va fi ceata.

TENDINTA
Vremea va continua sa se incalzeasca, pana la valori peste cele climatologic specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 2 si 10 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade. Vor fi innorari si precipitatii, in general slabe, ziua in nord, centru si nord-est, mai ales sub forma de ploaie, iar noaptea in interiorul arcului carpatic si sub forma de lapovita si ninsoare. In restul teritoriului, cerul va fi variabil cu innorari trecatoare si doar izolat vor fi ploi slabe, de scurta durata. Se mentin conditii de producere a poleiului. Vantul va sufla slab si moderat, iar la munte si mai ales pe creste, va prezenta intensificari. Izolat, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow