15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Profesorii pensionari vor fi premiați de sindicat. Evenimentul este la a III-a ediție la Pașcani

Profesorii pensionari vor primi duminică premii și flori din partea sindicatului ”Spiru Haret”, în cadrul unei festivități ce va avea loc la sala de la Primăria din Pașcani. În cadrul evenimentului va avea loc și o dezbatere despre schimbările din învățământ la care vor participa și invitați de seamă.

Eveniment important pentru profesorii pensionari, organizat de Sindicatul Învăţământ „Spiru Haret” – Iaşi: duminică, 11 octombrie 2015, începând cu orele 10.00, va avea loc la sala de festivităţi a Primăriei Municipiului Paşcani festivitate de premiere, dedicată acestora.

În fiecare an acest sindicatul ”Spiru Haret” din Pașcani organizează astfel de evenimente pentru toți colegii din sistemul de învățământ, care s-au pensionat în decursul anului, aceaste manifestări fiind deja la a treia ediție.
mirel pristavu oct_400_300
Cei 40 de profesori pensionari vor fi recompensați pentru întreaga activitate cu diplome, flori și premii în bani. În cadrul festivității dedicate profesorilor, va fi prezentat și un program artistic de către elevii de la Liceul Special ”Moldova” din Târgu Frumos.
După activitate, începând cu orele 11.30, în același cadru din sala de festivități de la Primăria din Pașcani va avea loc o dezbatere pe tema: „Învăţământul românesc în contextul schimbărilor legislative actuale” la care vor participa și invitați de la București, din partea Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”.

Precizăm că la acest eveniment sunt invitaţi pe lângă profesorii ce vor fi premiați pentru întreaga activitate și reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, ai Federaţiei Sindicatelor din Educaţie ”Spiru Haret”, lideri de sindicat, directori de unităţi şcolare, personalităţi din domeniul educaţiei, dar și reprezentanţi din administraţie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow