27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Profesorii din Pașcani vor fi premiați de Sindicat. Vezi lista

Membrii Sindicatului “Spiru Haret” vor di premiați

29 de cadre didactice, personal auxiliar și nedidactic vor fi sărbătorite și premiate în acest sfârșit de săptămână de către sindicatul din care fac parte. Pentru ei va avea loc și un program artistic. La eveniment sunt așteptați inspectori, profesori, primari și reprezentanți de la Prefectură.

Moment festiv pentru câteva persoane care au făcut parte din Sindicatul „Spiru Haret”, filiala județeană Iași. La Clubul Copiilor din Pașcani, duminică dimineață, 16 octombrie, începând cu ora 10:00 vor fi premiate cu diplome, flori și un cadou din partea sindicatului pentru a marca într-un mod festiv încheirea activității în interesul învățământului.

Membrii sindicatului sunt de la școli din Pașcani, Târgu Frumos și Hîrlău, dar și din comunele învecinate cum ar fi Tătăruși, Vânători, Miroslovești, Heleșteni, Muncelul de Sus, Ciohărăni, Hărmănești, Deleni, Scobinți etc. La eveniment sunt așteptați inspectori, profesori, primari și reprezentanți de la Prefectură.

Urmează și o ședință cu liderii de sindicat unde se vor discuta problemele curente din învățământ.

Menționăm că în acest moment sunt înscriși la Sindicatul „Spiru Haret” – Iași peste 2.500 de persoane – profesori, personal auxiliar și nedidactic.

Tabel Pensionari 2016 ( Pentru Presa ) by Dana Ursuleasa on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow