15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Profesorii din comuna Miroslovești participă la cursuri de formare continuă

Nu doar elevii primesc lectii de invatare, ci si profesorii. In comuna Miroslovesti, 35 de cadre didactice sunt implicati de curand in proiectul “La un click distanta de educatia moderna si eficienta”, lansat de Inspectoratul Scolar Judetean Iasi in parteneriat cu Casa Corpului Didactic. Scopul proiectului este de a dezvolta competentele cadrelor didactice in ceea ce priveste folosirea calculatorului, imbunatatirea accesului la informatii si participarea profesorilor la oportunitati de formare continua prin intermediul unui program bazat pe Tehnologia Informatiei si Comunicarii.

La aceste cursuri, care au loc in laboratorul de informatica din Scoala Generala Miroslovesti, participa profesorilor de toate disciplinele, debutanti, cu definitivat, gradul II sau I. In fiecare saptamana, doi formatori de la Casa Corpului Didactic Iasi, vin la scoala pentru a preda profesorilor cele trei module, respectiv, Proiectarea si implementarea unui curriculum centrat pe competente, Managementul clasei-gestionarea situatiilor de criza si Metode interactive de predare-invatare.

In aprilie toti profesorii care au participat la aceste cursuri vor intra in febra examenelor. Daca vor promova, profesorii se pot mandri cu un certificate care atesta cunostinte avansate in ceea ce priveste utilizarea calculatorului si a resurselor digitale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow