2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Profesorii de sport nu mai incap in sala. Vor sa faca ore suplimentare, chiar in timpul antrenamentelor campionilor de arte martiale

Sala de sport din fata Colegiului Mihail Sadoveanu din Pascani ar putea reveni in administrarea Primariei Pascani. Asta deoarece profesorii de sport de la acesta unitate de invatamant si Clubul Long Ho care isi desfasoare activitatea nu se inteleg, din nou, asupra programului de activtitate pe parcursul noului an scolar.
Ca si anul trecut, profesorii de sport in frunte cu Petrica Anghelus vor sa faca ore suplimentare chiar in timpul antrenamentelor tinerilor care practica artele martiale. De cealalta parte conducerea clubului spune ca nu poate muta programul de antrenament mai devreme de ora 19.00 asa cum au cerut profesorii deaorece majoritatea practicantilor sunt inca la ore iar sambata si duminica au activitati competitionale.

Directoarea colegiului cea care administreaza acum sala de sport cauta o solutie pentru a impaca ambele tabere. Deocamdata nu s-a ajuns la nici un rezultat iar negocierile intre cele doua parti continua.

Reprezentantii Primariei Pascani, cei care joaca rolul arbitrului, in acest caz, spun ca in cel mai scurt timp problema va fi rezolvata. Viceprimarul Axinte a precizat ca Primaria va impune un program care sa fie respectat de ambele parti iar daca va fi cazul Primaria va prelua in administrare sala de sport.
Mentionam ca anul trecut la cererea administratiei locale consilierii au aprobat ca acesta sala de sport sa fie data in administrarea Colegiului Sadoveanu, tocmai ca o parte din cheltuielile de intretinere sa fie suportate de scoala, prin finantarea pe elev acordata de Ministerul Educatiei.

Orizont.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow