10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Profesorii de sport nu mai incap in sala. Vor sa faca ore suplimentare, chiar in timpul antrenamentelor campionilor de arte martiale

Sala de sport din fata Colegiului Mihail Sadoveanu din Pascani ar putea reveni in administrarea Primariei Pascani. Asta deoarece profesorii de sport de la acesta unitate de invatamant si Clubul Long Ho care isi desfasoare activitatea nu se inteleg, din nou, asupra programului de activtitate pe parcursul noului an scolar.
Ca si anul trecut, profesorii de sport in frunte cu Petrica Anghelus vor sa faca ore suplimentare chiar in timpul antrenamentelor tinerilor care practica artele martiale. De cealalta parte conducerea clubului spune ca nu poate muta programul de antrenament mai devreme de ora 19.00 asa cum au cerut profesorii deaorece majoritatea practicantilor sunt inca la ore iar sambata si duminica au activitati competitionale.

Directoarea colegiului cea care administreaza acum sala de sport cauta o solutie pentru a impaca ambele tabere. Deocamdata nu s-a ajuns la nici un rezultat iar negocierile intre cele doua parti continua.

Reprezentantii Primariei Pascani, cei care joaca rolul arbitrului, in acest caz, spun ca in cel mai scurt timp problema va fi rezolvata. Viceprimarul Axinte a precizat ca Primaria va impune un program care sa fie respectat de ambele parti iar daca va fi cazul Primaria va prelua in administrare sala de sport.
Mentionam ca anul trecut la cererea administratiei locale consilierii au aprobat ca acesta sala de sport sa fie data in administrarea Colegiului Sadoveanu, tocmai ca o parte din cheltuielile de intretinere sa fie suportate de scoala, prin finantarea pe elev acordata de Ministerul Educatiei.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI