19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
19.7 C
Paşcani
duminică, iunie 20, 2021
Array

Profesorii de la Hîrlău se perfecţionează în Italia

Ultimele știri

Cum să gestionezi emoţiile? Câţiva profesori de la o şcoală din Hîrlău se vor perfecţiona în urma unui curs de pregătire la Institutul de formare din Roma, Italia. Banii sunt din fonduri europene şi este vorba despre aproape 14 mii de euro.

sc hirlau

Şapte cadre didactice de la Şcoala Gimnazială „Petru Rareş“ din Hîrlău vor sta în Italia o săptămâna de zile unde vor participa la cursuri teoretice şi practice la Institutul de Formare profesională din Roma dar şi la scolile din acest oraş pentru a se perfecţiona şi a înţelege nevoile emoţionale ale elevilor cauzate de factori sociali sau economici şi promovarea unui învăţământ care să încurajeze stima de sine, cooperarea, respectul pentru diferenţe.

Pentru această plecare, profesorii s-au pregătit cu informaţii despre ţara în care vor merge dar şi despre sistemul lor de învăţământ. Mai mult, au f[cut cursuri si de limba engleză.

Informațiile pe care le vor obţine acolo vor fi transmise mai departe cadrelor didactice din şcoală, elevilor şi părinţilor.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Centrul de studii Infol din Roma şi îşi propune dezvoltarea unui învăţământ de calitate prin perfecţionarea cadrelor didactice şi dobândirea de competenţe pedagogice necesare în scopul reducerii dificultăţilor în învăţare şi a stresului emoţional.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
19.7 ° C
21.2 °
18.9 °
93 %
2.7kmh
64 %
Dum
19 °
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI