13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Profesorii care s-au înscris la concursul de directori susţin un interviu pentru posturile rămase vacante.

Luni, 21 august, profesori care s-au înscris pentru a doua etapă a concursului de directori vor susţine un interviu pentru posturile rămase vacante, în faţa unei comisii formată din reprezentanţi ai inspectoratului şcolar de care aparţin, fiind disponibile peste 1.500 de locuri rămase libere.
Potrivit unei note trimisă de Ministerul Educaţiei către inspectoratele şcolare judeţene, în zilele de 21 şi 22 august, cadrele didactice interesate vor susţine un interviu în faţa unei comisii constituite din trei membri ai consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar în cadrul căruia vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017 – 2018 al unităţii de învăţământ pentru care şi-au exprimat opţiunea.

Totodată, le vor fi testate, prin trei întrebări, cunoştinţele privind legislaţia şcolară raportată strict la specificul şi la nivelul unităţii de învăţământ pentru care au optat.

Durata interviului este de maximum 20 de minute. Punctajul maxim este 30, iar pentru promovare sunt necesare 21 de puncte.

Înscrierea pentru acest interviu s-a putut face până pe data de 17 august, la inspectoratele şcolare judeţene.

Potrivit Ministerului Educaţiei, după concursul din luna iulie, au rămas 1.536 de posturi vacante, mai bine de jumătate fiind în mediul rural.

 

CONTINUARE PE MEDIAFAX

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow