18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

“Profesori de milioane” la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” din Pașcani

“Profesori de milioane” la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea” din Pașcani

C.P. ”Școala unde vii copil și pleci om” – așa a fost prezentată școala noastră în cadrul emisiunii ”Profesori de milioane”, producție TVR 1, realizator Irina Păcurariu.

Onorați să fim parte a unui proiect editorial național despre educație. Echipa de profesioniști de la TVR 1 a discutat timp de mai multe ore cu mai mulți profesori ai școlii, cu elevi și au asistat la ore de matematică, engleză, biologie, antreprenoriat, contabilitate, la activități din diferite proiecte. Profesorii care au discutat cu jurnaliștii de la TVR 1 sunt: Crina Elefteriu, Mihaela Hărățu, Vali Crețu, Iuliana Costea, Daniela Diaconu, Maria Luchian, Iuliana Gordin, Ozana Lascăr, Daniela Orășanu. Elevii care au dat interviuri sunt: Adrian Costea – clasa a XI – a I, Teona Țehaniuc – clasa a XII – a B, Cristina Doroftei – clasa a XI – a I, Ioana Panciuc – clasa a XII – a C, Zinaida Jigău – clasa a X – a A, Iustina Covrig – clasa a X – a A. Mai bine de o oră, realizatoarea emisiunii, Irina Păcurariu, a discutat cu toți elevii de la clasa a XII – a B.

Au venit să ne cunoască, au venit să vadă cum de, la un colegiu tehnic, se poate. Și mai mult decât atât, cum de se poate atât de bine.

“Profesori de milioane” este o emisiune despre educatie şi mai ales despre cei care ne-au făcut să privim altfel lumea şi oamenii. Ne-au învăţat să fim mai buni, mai puternici, etici, să ne dorim să fim profesionişti în domeniul ales.

Alături de întrebări şi răspunsuri ale invitaţilor, emisiunea cuprinde reportaje din şcoli, printre care și Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” din Pașcani, interviuri cu profesori şi tineri care pot fi modele de professionalism şi performanţă, în condiţii nu întotdeauna fericite sau prielnice.

Emisiunea “Profesori de milioane”, care vorbeşte despre sistemul de învăţământ de astăzi, despre şcoala la care visăm să ne trimitem copiii în România, despre educaţie sau despre eroii neştiuţi din cancelarii, este o coproducţie TVR şi Junior Achievement România.

https://www.youtube.com/watch?v=ay0g65LGq5U&t=2169s (min. 35.40)

Profesor Iuliana Gordin

Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

 

Telefon: 0764.584.785

E-mail: iulyuss@yahoo.com

https://www.facebook.com/colegiultehniccfunirea/

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI