More

  Profesor din Pascani cercetat penal pentru coruptie. A cerut bani de la elevi pentru motivarea absentelor (VIDEO)

  Array

  Un profesor controversat din Pascani este cercetat penal pentru fapte de coruptie. Procurori ieseni s-au autosesizat dupa ce a fost data publicitatii o inregistrare audio din care reiese ca elevii ar fi fost obligati sa dea bani pentru motivarea absentelor, sponsorizarea unor competitii sportive sau pentru cumpararea de mobilier scolar. Totul a pornit de la reclamatia unui parinte dupa ce a dat jurnalistilor o inregistrare din care reiese ca dirigintele i-a amenintat si i-a jignit pe elevi pentru ca ar fi dat bani si altui profesor, fara stirea lui.

  Nemultumit de spaga
  In plin scandal national privind spaga din scoli un nou subiect de presa zguduie invatamantul romanesc. De acesta data este vorba despre un cadru didactic din Pascani, de la Colegiul National Mihail Sadoveanu. Este vorba despre profesorul de sport Petrica Anghelus, cel care a mai fost implicat si in alte scandaluri similare, in urma reclamatiilor elevilor. El este cercetat penal pentru fapte de coruptie dupa ce in aceasta dimineata procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi s-au autosesizat.
  Totul a inceput de la reclamatia unui parinte suparat ca profesorul de sport le-a vorbit urat si i-a amenintat pe elevi, nemultumit fiind ca un alt cadru didactic a indraznit sa stranga bani de la clasa lui fara sa ii ceara permisiunea. Barbatul a dat publicitatii o inregistrare audio in care se aude cum Petrica Anghelus tipa la elevi , ii face prosti si oligofreni. Nici colega s-a de cancelarie nu a scapat de injuriile profesorului pentru ca i-ar fi buzunarit pe elevi fara stiinta dirigintelui de clasa.

  In replica profesoara in cauza sustine ca nu are nici un amestec in acest scandal. Ea a precizat pentru TV BIT ca nu a strans nici un ban de la elevi si ca investitiile au fost facute de parinti.
  Tatal elevei a mai povestit cum fiicei sale i s-ar fi cerut bani pentru sponsorizarea unor activitati sportive. In schimb ea beneficia de motivarea absentelor din catalog la ora de sport. Cum a incetat sa mai plateasca cum au reaparut problemele, profesorul Anghelus cerandu-i sa se interneze la spital sau la o scoala speciala.

  Anghelus recunoaste ca a luat bani si ca a vorbit urat
  Profesorul Anghelus recunoaste ca ar fi cerut bani de la elevi dar numai pentru achizitionarea de mobilier in scoala sau pentru sponsorizarea unor competitii sportive, nu pentru motivarea absentelor. El neaga restul acuzatiilor.
  Scandalul de la Colegiul Sadoveanu i-a bagat in sedinta pe profesori. Aseara s-a intrunit Consiliul de Administratie al scolii unde s-a luat decizia convocarii unei comisii de disciplina pentru analizarea si sanctionarea comportantului profesorului acuzat de coruptie.

  Vom reveni cu amanunte.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp