15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Profesor de matematică mort în stradă. A căzut din picioare în urma unui infarct

Un profesor din Paşcani a căzut din picioare şi a murit. Tragicul eveniment s-a întâmplat astăzi pe o stradă din oraş. Bărbatul se numeşte Aurelian Irimia şi avea 85 de ani. Trecătorii care l-au văzut întins pe asfalt au chemat ajutor medical însă nu s-a mai putut face nimic şi a fost declarat decesul.

A căzut din picioare şi a murit. Este vorba despre profesorul de matematică Aurelian Irimia care a predat la Şcoala Gimnazială din Fântânele. Cetăţenii care au trecut azi dimineaţă prin zonă l-au văzut întins pe jos, pe strada Mihail Kogalniceanu, în zona Creşei şi au sunat la Ambulanţă, după ajutor medical.

Medicul de pe maşina de urgenţă prezent la caz l-a resuscitat câteva minute, însă nu s-a mai putut face nimic. Ambulanțierii spun că păşcăneanul a făcut un stop cardio-respirator. S-a constatat decesul şi a fost transportat la Morga din Paşcani.

Bărbatul este de origine din Câmpina, este singur, fără soţie şi copii, şi a predat matematică la Şcoala din Fântânele. El locuia la unul din blocurile din zona unde şi-a găsit sfârşitul şi mergea spre casă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow