13.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Produsele Kosarom apreciate în străinătate. În Pașcani, carnea și preparatele pot fi cumpărate din magazinele proprii (P)

Produsele Kosarom apreciate în străinătate. În Pașcani, carnea și preparatele pot fi cumpărate din magazinele proprii  (P)   

Una dintre cele mai mari firme din Pașcani, Kosarom, a ajuns să exporte carne și produse din carne din ce în ce mai mult, de la an la an. De exemplu, numai anul trecut Kosarom a înregistrat o creștere cu 25 de procente mai mult compartiv cu 2015. Încă o dată se dovește că produsele sunt apreciate atat de consumatorii din tara, cat si de cei din Germania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Spania, Belgia, Franta, Grecia, Cipru, Tarile Nordice, Republica Moldova etc. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

Pe lângă magazinele producător din toată țara și la Pașcani sunt deschise patru, aici unde periodic au loc oferte de nerefuzat. De exemplu, clienții s-au putut bucura, pe lângă produsele proaspete, convenabile la preț și de tombole, acolo unde au fost incluși în urma cumpărăturilor făcute într-unul din magazinele producător Kosarom, premiile fiind consistente.

Este vorba despre magazinele amplasate în zona Deal Pașcani – piața agroalimenatră. Pe strada Moldovei, două, unul spre zona centrală, celălalt la parterul blocului Z, nr. 8, – vis a vis de fosta clădire Constructorul. Iar în zona Vale a Pașcaniului, cetățenii se pot delecta cu produsele Kosarom de la magazinul producător, amplasat în zona Esplanadei.

Pentru cei care țin post alimentar, trebuie să știți că în cele patru magazine Kosarom din Pașcani găsiți produse vegetale, gustoase și numai bune de mâncat la orice oră din zi sau noapte.

Savoarea si unicitatea preparatelor atat de apreciate la export este conferita de materia prima de calitate inalta (carne refrigerata ce provine din fermele proprii), condimentele atent selectionate, tehnologie performanta si norme de igiena certificate international.

Industrializarea Carnii KOSAROM S.A. este producator carne si preparate din carne. Impreuna cu alte doua companii din cadrul grupului de firme “Kosarom”, asigura un proces integrat de productie. Suinele de la Suinprod si puii de la Avi-Top reprezinta materia prima pentru preparatele din carne Kosarom. Abatorizarea se face in interiorul companiei, in cele doua abatoare moderne de la Kosarom si Avi-Top.

Compania are propriile fabrici de nutreturi combinate, unde se prelucreaza cerealele, ce asigura hrana controlata a animalelor. Materialul genetic performant este asigurat de propriile sectii de incubatie. Astfel, trasabilitatea este asigurata pe tot ciclul de productie. Toate acestea duc la un gust deosebit al carnii de pasare si porc.

Kosarom, de aproape 30 de ani împreună!

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI