32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Procurorii de la DIICOT Iasi au trimis in judecata doi soti care s-au apucat de o afacere total interzisa

• Daca nu erau prinsi la timp, aveau toate sansele sa devina unii dintre cei mai periculosi traficanti de droguri din Iasi

In urma cu cateva zile, procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au decis trimiterea in judecata a doi soti care au pus la cale o afacere prin care au sperat sa se imbogateasca peste noapte. Sotii Nicusor si Mihaela Ciobotaru aveau toate sansele sa devina unii dintre cei mai importanti traficanti de droguri din Iasi, raportat la cantitatea adusa intr-un timp foarte scurt. Procurorii sustin ca au adus din Spania nu mai putin de 5,7 kilograme de cannabis, pentru a-l comercializa pe piata din zona Moldovei.

Mare parte din marfa urma sa fie distribuita in municipiul Iasi. Anchetatorii au reusit sa urmareasca intreaga afacere inca de la inceput si sa probeze fiecare miscare gresita a celor doi traficanti de droguri. Este una dintre cele mai mari capturi de acest gen din ultimii ani. De asemenea, si suma platita de cei doi mentionati pentru achitarea acestei cantitati de droguri este una foarte mare, respectiv 21.000 Euro. Pe data de 17 mai 2016, au avut loc descinderile si prinderea in flagrant a sotilor Ciobotaru.

„În cauza exista suspiciunea rezonabila ca, în perioada septembrie 2015 – 17.05 2016, în mod repetat si în baza aceleiasi rezolutii infractionale, inculpatul Ciobotaru Nicusor, împreuna cu alte persoane, au procurat din localitatea Valencia, Spania, si au introdus în tara, fara drept, mai multe colete continând disimulate cantitati importante de cannabis (de ordinul kilogramelor), pe care le-a detinut, fara drept, la locuinta sa din localitatea Draguseni.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow