-1.1 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Proceduri simplificate pentru plata online a facturilor ApaVital

ApaVital a simplificat procedurile pentru plata online a facturilor reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare, oferind posibilitatea efectuării de plăți directe, fără a mai fi nevoie de crearea unui cont de utilizator.
Pe site-ul ApaVital, pe prima pagină, a fost postată o pictogramă cu mesajul #STAIACASĂ, PLĂTEȘTE FACTURA ONLINE, iar un singur click pe imaginea respectivă trimite abonatul în zona în care află cât are de plată și își poate plăti factura.
După ce ați dat click pe pictogramă veți fi redirecționați pe o altă pagină, unde trebuie să introduceți codul de abonat și să apăsați cu cursorul pe butonul “vezi suma de plată”.
Se va deschide instantaneu o variantă simplificată a facturii/facturilor neachitate, cu următoarele informații disponibile: numărul facturii, data emiterii facturii, valoarea facturii și soldul existent.
Următorul pas pentru a achita factura este să dați click pe butonul “plătește”. Veți fi direcționați către o nouă pagină, pe care trebuie să confirmați suma de plată aferentă facturii respective și codul de abonat pentru care se efectuează plata.
Întrucât factura simplificată nu dezvăluie datele personale ale abonatului (nume, adrese), vă recomandăm să verificați cu atenție dacă ați introdus codul de abonat corect, pentru a nu efectua plăți într-un cont greșit.
După verificare, dați din nou click pe butonul “plătește” și veți fi redirecționat către platforma pe care puteți plăti facturile ApaVital în condiții maxime de siguranță.
Pot efectua plăți prin această modalitate atât abonații casnici cât și asociațiile de proprietari/locatari și agenții economici.
Noua procedură simplifică modalitatea de plată online a facturilor ApaVital, dar oferă mai puține facilități decât au abonații care și-au creat un cont de client.
Prin crearea unui cont de client, utilizatorii se pot loga în contul lor și pot vedea informații despre debite și penalități, pot achita facturi, pot vedea plățile efectuate, pot afla detalii despre facturi, pot transmite autocitiri și găsesc un istoric al indexurilor facturate.
În prezent, din totalul de peste 95.000 de abonați ApaVital, persoane fizice sau juridice, circa 18 la sută dețin un cont de client și beneficiază de toate aceste facilități.
ApaVital mulțumește utilizatorilor care își plătesc la timp facturile reprezentând contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare, asigurând astfel continuitatea activității noastre.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt privind finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”

SC IRIS GHEŢ TRANS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului...

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...