21.9 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Problemele cu frigul au rezolvari simple! Afla care este secretul supravietuirii pe timp rece!

- Advertisement -

•Mare grija in sezonul rece! Medicii recomanda cateva masuri de protectie, pentru cei care vor sa evite efectele neplacute ale acestui anotimp.

Cu totii am asteptat cu nerabdare acest anotimp frumos, dar cu siguranta nu ne-am gandit si la problemele care apar odata cu venirea lui. Anotimpul rece, caracterizat prin temperaturi scazute, poate avea efecte nedorite asupra starii de sanatate a fiecaruia dintre noi. Pentru a evita efectele negative ale iernii, trebuie sa avem cativa asi in maneca sau in casa. Doctorul Tudor Ciuhodaru, medic primar medicina de urgenta, recomanda iesenilor cateva solutii de supravietuire in sezonul rece.

Cele mai mari riscuri pe timpul rece le prezinta expunerea in spatii deschise. Medicii ne recomanda haine groase, rezistente la umezeala, care sa ne asigure protectia capului, fetei si a mâinilor, pentru a evita pierderile de caldura, si încaltaminte lejera, care sa nu împiedice circulatia la nivelul membrelor. Deplasarile matinale sau nocturne sunt excluse, când temperaturile sunt extrem de scazute. Pentru fiecare scadere cu un grad Celsius a temperaturii exterioare, riscul de infarct miocardic creste cu 2%.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow