Probleme sociale la audientele de la Primaria Pascani

Aglomeratie la audientele de astazi sustinute la Primaria Pascani. Zeci de persoane au venit sa ceara sprijinul alesilor locali pentru rezolvarea unor probleme importante pentru ei, unele care tin de administratie, altele care nu.

Cateva persoane au cerut interventia primariei pentru a primi despagubiri in urma inundatiilor sau executarea unor lucrari  pentru prevenirea acestora. Cum ar fi, de exemplu, pe strada Ceferistilor unde la fiecare ploaie mai abundenta, exista riscul ca o gospodarie sa fie inundata din cauza lipsei unor rigole.

Alte persoane au solicitat ajutoare sociale sau chiar un loc de munca. Un pascanean in varsta de 49 de ani care nu reuseste sa isi gaseasca un serviciu, a cerut sa fie ajutat sa se reintegreze in campul muncii.

O alta problema ridicata de cetateni este lipsa iluminatului public pe unele strazi din municipiu si extinderea retelelor de gaz. Edilul municipiului a aratat ca lucrarile de extindere la gaz urmeaza sa inceapa dupa finalizarea procedurilor de licitatie si ca se lucreaza deja la o solutie privind modernizarea sistemului de iluminat stradal.

 

Slider