Probleme sociale la audientele de la Primaria Pascani

Aglomeratie la audientele de astazi sustinute la Primaria Pascani. Zeci de persoane au venit sa ceara sprijinul alesilor locali pentru rezolvarea unor probleme importante pentru ei, unele care tin de administratie, altele care nu.

Cateva persoane au cerut interventia primariei pentru a primi despagubiri in urma inundatiilor sau executarea unor lucrari  pentru prevenirea acestora. Cum ar fi, de exemplu, pe strada Ceferistilor unde la fiecare ploaie mai abundenta, exista riscul ca o gospodarie sa fie inundata din cauza lipsei unor rigole.

Alte persoane au solicitat ajutoare sociale sau chiar un loc de munca. Un pascanean in varsta de 49 de ani care nu reuseste sa isi gaseasca un serviciu, a cerut sa fie ajutat sa se reintegreze in campul muncii.

O alta problema ridicata de cetateni este lipsa iluminatului public pe unele strazi din municipiu si extinderea retelelor de gaz. Edilul municipiului a aratat ca lucrarile de extindere la gaz urmeaza sa inceapa dupa finalizarea procedurilor de licitatie si ca se lucreaza deja la o solutie privind modernizarea sistemului de iluminat stradal.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider