-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Probleme nerezolvate în spațiile de joacă din municipiu

În ciuda eforturilor anunțate ale reprezentanților administrației locale, locurile de joacă din municipiu încă nu sunt pregătite corespunzător pentru copii.

Deși lucrările de igienizare și reparații la spațiile de joacă din Pașcani au debutat la începutul lunii iunie, în zona Vale, încă sunt multe probleme rămase nerezolvate.

Ploile din ultimele zile au reușit să inunde parcul din spatele blocului C9 din zona Vale, iar în urmă mai pot fi observate bălţile de apă.

De asemenea, în parcul din spatele cofetăriei Riama, puținele mobilierele de joacă prezintă urme vizibile de deteriorare și pot reprezenta un pericol pentru siguranța celor mici. Mai exact, echipamentele unde copiii vin să se distreze necesită înlocuirea unor părți de material lemnos sau metalic. Mai rămâne și problema acoperișului foișorului din această zonă, care este unul vechi, iar, în ciuda faptul că anii au trecut, prea puține reparații au fost făcute.

Precizăm că pe lista parcurilor care necesitau lucrări de reparații se aflau și alte locuri de joacă din municipiu. Astfel, au fost anunțate lucrări în parcul de la intersecția străzilor Casa de Apa cu Traian Vuia, continuând cu cel de pe strada Moldovei, de pe 1 Decembrie, dar și cu cel din spatele blocului, vizazi de Biserica Sfânta Vineri.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow