27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Probleme la ridicarea munților de zăpadă, din Pașcani

- Advertisement -

Probleme la ridicarea munților de zăpadă, din Pașcani

Chiar și cu înștiințare în parbrize lăsate de polițiștii locali, majoriteatea șoferilor pășcăneni nu au fost operativi să-și mute mașina pentru ca munții de zăpadă să poată fi luați cu ușurință de cupele utilajelor de deszăpezire.

Zăpada căzută în ultimele zile a creat probleme pășcănenilor dar și autorităților locale. După ce fiecare a dat la lopată pentru a scoate mașina din paracare de exemplu, conducerea orașului întâmpină dificultăți în ceea ce privește ridicarea mormanelor de omăt. Nu de puține ori s-au format abuteiaje, mai ales în zone principale din Pașcani, centru sau zona piețelor, acolo unde traficul este intens.

Vezi în cadrul știrilor INFOBIT – Cam așa se desfășura activitatea muncitorilor de la Gospodărie Comunală Pașcani împreună cu persoanele beneficiare de ajutor social care deszăpezesc trotuarele. Administrația locală face din nou apel la proprietarii de mașini din oraș pentru a-și muta autoturismul iar zăpada să fie ridicată.

Zăpada ridicată, momentan din zone principale, este dusă în apropierea Lacului Peștișorul. Cei din conducerea orașului spun că se lucrează simultan în mai multe locuri din oraș.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow