17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Probleme la reabilitarea Parcului Pestisorul

Problemele administrarii orasului continua sa apara la Pascani, de parca zona ar fi cu adevarat blestemata. Dupa ce a stagnat in dezvoltare timp de peste 20 de ani, lucrurile pareau ca incep sa mearga spre bine. Din pacate, si de aceasta data, au mers destul de prost. In mandatul primarului Grigore Craciunescu s-au pus bazele unui proiect de peste 6 milioane de euro, ce avea ca scop modernizarea zonei din Vale a orasului, ce-i drept, nu in totalitate.

Proiectul a fost taraganat pana in mandatul actualului primar Dumitru Pantazi, din motive mai mult sau mai putin importante. Cert este ca documentatia facuta pe timpul lui Craciunescu a fost realizata prost, cu diferente in datele trasate pe hartie, fata de cele din teren. Un exemplu in acest sens este Parcul Pestisorul care, conform celor precizate de catre firma care executa lucrarile, datele din proiect difera cu mult fata de situatia din teren.

Lucrarile in Parc au inceput de cateva luni, iar pana la ora actuala nu s-a reusit sa se faca decat o alee. Primarul Dumitru Pantazi a precizat faptul ca problemele de proiectare nu tin de primarie, deoarece firma care a participat la licitatie si a castigat proiectul, si-a asumat din start toate lucrarile. In plus, cei de la Iasicon a dat in antepriza lucrarile unei firme care nu are putere de a tine pasul cu proiectul. Oamenii sunt putini, firma dispune de materiale numai cand se fac rost de bani si astfel se balbaie atunci cand vine vorba de respectarea clauzelor. „Lucrarile se misca foarte greu.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow