18.1 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
18.1 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Probleme la proiectul de reabilitare a parcului Peștișorul. Noul termen de execuție – sfârșitul lunii august

Ultimele știri

Discutii aprinse privind finalizarea proiectului de reabilitare a parcului Pestisorul din Pascani. Astazi, la primariei s-au intalnit reprezentantii administratiei locale impreuna cu proiectantii si constructorii care se ocupa de amenajarea parcului, pentru a analiza si gasi solutii la problemele aparute.

parc

Programata la ora 11, sedinta a inceput mult mai devreme, presa neavand voie sa participe la intalnire. Dupa mai bine de doua ore de discutii, reprezentantii firmei care a castigat licitatia au mers la fata locului pentru a vedea stadiul lucrarilor.

Inginerul Iulian Pertu spune ca s-a discutat detaliile de executie pentru locurile de joaca si elementele decorative care urmeaza sa fie amenajate in parc.

Tot in cadrul sedintei s-a discutat si despre noul termen pentru finalizarea investitiei, sfarsitul lunii august. Asta chiar daca pe panourile de la intrarea in parc sunt afisate alte termene de executie, depasite: noiembrie 2013, respectiv aprilie 2014.

Dupa sedinta de lucru, proiectantii au mers in parc sa vada stadiul lucrarilor. Conform planului, urmeaza sa fie amenajate locurile de joaca pentru copii, terenuri de sport – baschet sau scheibord, pista pentru biciclisti sau locuri de recreere.

proiect parc

Reabilitatea parcului Pestisorul face parte din Planul de Dezvoltare a Zonei Vale, investitie estimata la aproximativ 6 milioane euro din fonduri comunitare si cofinantare de la bugetul local. In vara acestui an urmeaza sa fie incheiat contractul pentru ultima componeanta a proiectului – reabilitarea Esplanadei, a scarilor mari si a celor mici precum si a 4,8 km de strada. www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.1 ° C
19.1 °
16.2 °
79 %
1.9kmh
10 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI