Slider


Problemele sociale şi cele privind fondul funciar sunt, în continuare, principalele subiecte de discuţie în cadrul audientelor la Primăria Paşcani. De acesta dată ele au fost susţinute de viceprimarita Gabriela Nedelcu. O parte dintre cei înscrişi pe listă au solicitat din bugetul local ajutoare sociale sau pentru medicamente. De asemenea o familie din Paşcani a cerut o locuinţă socială pentru a avea unde locui pe timp de iarnă. Reprezentanţii administratiei locale spun că au disponibile două astfel de locuite şi că vor fi repartizate săptămâna viitoare în urma unor anchete sociale. Comisia va finaliza procedura de analiză a celor 30 de dosare depuse de solicitanţi.
Un alt păşcănean, care de ani de zile îşi caută dreptatea prin sălile de judecată şi birourile Primăriei, a solicitat încă o dată să fie pus în posesie cu suprafaţa de pământ care i se cuvine. De această dată funcţionarii publicii au motivat că nu pot face măsurătorile pentru că nu au un topometrist. Reprezentanţii administratiei locale au anunţat că va organiza un concurs pentru ocuparea postului vacant
La aceleaşi audienţe a participat şi patronul chioşcului care refuză să elibereze spaţiul din faţa Gării, după ce primarul a cerut evacuarea. El a solicitat Primăriei concesionarea unui alt teren în zona Deal şi s-a plâns că poliţiştii nu îi mai dau voie să parcheze maşinile acolo unde este interzisă staţionarea, după amenajarea intersecţiei semaforizate.

Slider