More

  Probleme inainte de inceperea noului an scolar. Clasele pregatitoare, fara mobilier si grupuri sanitare speciale

  Array

  Intalnire importanta intre directorii si contabilii de la scolile din Pascani si reprezentantii administratiei locale. Azi de la 9.30, in sala de sedinte a Primariei a fost facuta o analiza cu privire la pregatirea unitatilor de invatamant inainte de inceperea noului an scolar.
  Majoritatea dintre directorii de scoli au raportat ca sunt pregatiti pentru inceperea noului an scolar. Au fost semnalate, insa , si o serie de probleme in legatura cu asigurarea conditiilor pentru primirea micutilor de la clasa pregatitoare.
  In acest sens doua unitati de invatamant sunt amenintate de inspectorii DSV ca nu vor primi autorizatie de functionare pe motiv ca nu indeplinesc conditiile prevazute de lege. Este vorba despre Scoala Generala de la Gastesti unde nici pana acum nu a sosit mobilierul pentru clasa pregatitoarea si Liceul Miron Costin unde trebuie amenajate toalete speciale pentru cei mici.

  Mai mult directoarea de la Gradinita nr 6 de pe Esplanada a atras atentia ca plafonul sta sa cada peste copii si ca sunt necesare lucrari urgente de reparatii.

  In aceeasi sedinta administratorul public a anuntat ca Primaria Pascani a facut, astazi, o plata catre scoli de cca 3, 2 mld de lei vechi, pentru acoperirea unor cheltuieli si plata restantelor la servicii si utilitati.

  Tot astazi contabilii unitatilor scolare au participat la o instruire privind folosirea unui program contabil care permite interactivitatea online cu Primaria Pascani, in vederea actualizarii in timp real a situatiilor privind veniturile si cheltuielile facute din bani publici.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp