21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Probleme de trafic in zona Gării. Continuă asfaltarea până la intersecţia cu strada Vatra

Probleme serioase de trafic pe strada Gării. Din cauza lucrărilor de asfaltare circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate pe tot parcursul zilei. Maşinile din parcarea gării au fost scoase în stradă si s-a circulat pe un singur sens, pe lângă utilaje şi muncitori.
Acţiunea de asfaltare a fost reluată pe tronsoanele trei şi patru, de la bariera CFR până la Depou, chiar în ziua in care primarul Dumitru Pantazi a semnat contractul de finantare la Ministerul Dezvoltatii.

Acum constructorii au turnat ultimul strat iar lucrările de reabilitare a trotuarelor urmează să fie finalizate.
Edilul municipiului spune că de săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare şi pe tronsoanele I şi doi, acolo unde până acum au fost reabilitate reţelele de apă şi canalizare.
Va fi aşternut primul strat de asfalt până la intersecţia cu strada Vatră, apoi vor începe lucrările de bordurare şi de montare a pavelelor pe trotuare. Primarul Dumitru Pantazi spune că este foarte posibil ca şi aici să fie terminate lucrările de asfaltare, până la sfârşitul acestui an, dacă vremea frumoasă va mai dura câteva săptămâni de zile.
Menţionăm că valoarea contractului de investiţii este de 5,7 milioane de lei, majoritatea lucrărilor urmând să fie decontate din fonduri guvernamentale. De la bugetul local vor fi alocaţi peste 120.000 de lei, pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow