5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Probleme cu sensul unic din apropierea Liceului Mihai Busuioc din Pașcani. Semne de circulație puse înainte de obținerea avizului poliției rutiere

Probleme cu sensul unic din zona Liceului Tehnologic Mihai Busuioc, din zona Vale a municipiului Pașcani. De marți, 4 octombrie, traficul rutier s-a desfășurat cu reglementări pentru sens unic, cu intrarea de pe strada Vasile Alecsandri și ieșirea pe Aleea 22 decembrie, chiar dacă într-o ședința din februarie a comisiei de circulație rutieră s-a hotărât exact invers.

Pentru rezolvarea acestei probleme, a fost convocată o nouă ședința a comisiei de circulație, miercuri, 5 octombrie, de dimineață. Întrunirea a avut loc în grabă, în biroul viceprimarului și a avut ca punct pe ordinea de zi modificarea întrării pe străzile cu sens unic din zona respectivă.

Președintele comisiei de circulație, viceprimarul, Cristian Rățoi, a precizat că s-a luat această decizie pentru accesul mai facil în parcările de tip spic de pe străzile respective.

Modificările au fost votate de membrii comisiei prezenți, iar Primăria trebuie să obțină avizul Biroului Rutier Iași pentru aceste schimbări.  Pentru că administrația locală a pus deja semnele de circulație pentru sens unic pe cele două străzi, înainte de acest document, miercuri indicatoarele rutiere au fost acoperite.

De precizat este faptul că în ultima perioada în municipiul Pașcani au fost înființate sensuri unice pe mai multe străzi, precum străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu din zona Vale sau în zona pieței agroalimentare din Deal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow