16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Probleme cu ajutoarele sociale la Pașcani

Mare atenţie dacă primiţi ajutoare sociale şi aveţi bani în cont. Un păşcănean a rămas fără acest beneficiu după ce a primit o mie de euro de la fata sa plecată în Franţa. Bărbatul s-a prezentat la audienţe pentru a vedea cum poate rezolva această problemă.

Păşcăneanul Neculai Azanfirei beneficiază din 2007 de ajutor social, dar în luna aprilie i s-a sistat acest drept deoarece a primit la începutul anului, într-un cont bancar 1.000 de euro de la fiica sa plecată în Franţa. Bărbatul spune că bani nu erau ai lui şi i-a înapoiat acesteia după 3 luni când s-a întors acasă, însă a apărut cu venituri în acea perioadă şi a rămas fără singurul câştig de 142 lei pe care îl avea.

Şeful Compartimentului de Asistenţă Socială, Adrian Hariga l-a sfătuit să aducă extras de cont de la bancă din perioada în care a avut bani, apoi să refacă dosarul de ajutor social cu întrerupere pe lunile respective.

O altă problemă adusă în atenţia administraţiei locale la audienţele de azi este a păşcănencei Violeta Bârsan. Femeia a vrut să îşi ia reţetă de la medicul de familie, însă a apărut neasigurată la sănătate în luna aprilie, asta deşi beneficiază de ajutor social.

Femeia a fost rugată să aştepte până se termină audienţele pentru a suna un reprezentant al Primăriei la CNAS să vadă ce se întâmplă.

Menţionăm că audienţele de astăzi au fost ţinute de secretara Primăriei, Irina Jitaru. La acestea au fost prezenți aproximativ 15 păşcăneni cu diferite nevoi, cele mai multe dintre ele, fiind fond funciar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow