24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Probleme cu deszapezirea, dupa prima ninsoare din acest an

Prima zapada din acest an a creata probleme serioase soferilor, in trafic, pe strazile municipiului Pascani. In cursul zilei de luni, la primele ore ale diminetii, s-a circulat cu dificultate pe majoritatea cailor de acces deoarece nu a fost imprastiat material antiderapant.
In mod inevitabil, din cauza poleiului dar si a neadaptarii vitezei de trafic la conditiile meteo, au avut loc si cateva accidente rutiere. De exemplu in suburbia Bosteni un sofer a intrat cu masina intr-un stalp de electricitate iar la iesirea din `Pascani spre comuna Valea Seaca o masina a iesit de pe carosabil.
Problemele au fost semnalate de consilierul local Sorin Olariu intr-o postare pe Facebook. El a spus ca Primaria a fost luata, din nou, prin surprindere si i-a invitat pe edili sa coboare in strada. In imagini se vad urme de accidente in cartierul Fantanele, acolo unde strazile inca nu erau deszapezite.

Situatia a revenit la normal  in cursul zilei. S-a intervenit cu 32 de muncitori si cinci utilaje de la societatea locala CLP Ecoserv SRL, unitate care are delegat acest serviciu. In ajutorul lor au venit si muncitorii de la Gospodaria Comunala cu 5 utilaje de la Primarie, mai ales in suburbia Lunca Pascani. Dupa imprastierea materialului antiderapant si a solutiei saline, majoritatea strazilor sunt practicabile, sustine viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi, coordonatorul acestei activitati.

Interventiile cu intarzaiere si problemele din trafic i-au nemultumit pe cetateni dar si pe edili. In cursul zilei de luni, la ora 13.00 a fost convocat Comandamentul de iarna pentru o sedinta de analiza. S-a ajuns la concluzia ca utilajele din dotare sunt insuficiente si s-a stabilit sa fie inchiriat un utilaj cu sararita si plug, care sa faca fata ninsorilor abundente.

Mentionam ca si in zilele urmatoarele se asteapta ninsori. Reprezentantii Primariei spun ca de acesta data vor gestiona mai bine activitatea de deszapezire, asa incat pascanenii sa nu mai intampine probleme in trafic.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow