Pro România Paşcani nu face alianţa cu PSD pentru alegerile locale

Reprezentantul organizaţiei păşcănene Pro România, susţine că formaţiunea politică din care face parte nu va face alianţa cu PSD la alegerile locale din toamnă acestui an.

În sprijinul afirmaţiilor sale de pe Facebook, a fost pusă o fotografie cu preşedintele partidului, Victor Ponta care ţine în mână un afiş cu mesajul „Pro România nu face alianţa cu PSD la locale”.
Cristian Răţoi, susţine că nu va avea nici o înţelegere politică nici cu celelalte formaţiuni locale, ci doar pentru susţinerea unor proiecte de interes public, când va fi cazul. Răţoi a mai spus că nu este interesat de nici o funcţie sau înţelegere propusă de actualul primar Dumitru Pantazi.
Totul a pornit de la un articol publicat de BIT TV privitor la listele de candidaţi ale PSD Paşcani care ar trebui prezentate conducerii judeţene, până la sfârşitul acestei săptămâni, unde se arata că pot fi modificate în funcţie de rezultatul negocierilor purtate de PSD cu AlDE şi pro România pentru o alianţă electorală la viitoarele alegeri.
„… Listele pot fi modificate până la depunerea lor în ordinea numărului de mandate. Este posibil că formă finală să fie alcătuită împreună cu ALDE și PRO ROMÂNIA dacă în urmă negocierilor care se poartă vă fi stabilită o alianța electorală, între cele trei formațiuni politice.” se arata in articol.
Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, preşedintele PSD Paşcani a precizat pentru BIT TV ca nu a purtat nici o discuţie pe acesta tema.
„Nu am vorbit cu domnul Răţoi despre nici o alianţă şi nici nu i-am propus funcţii. Depinde de ce vor stabili preşedinţii partidelor, în funcţie de evoluţia scenei politice…”
Cristian Răţoi a fost desemnat candidatul Pro România pentru funcţia de primar al municipiului Paşcani la alegerile locale din acest an. Formaţiunea va avea lista de candidaţi şi pentru Consiliul Local.

loading...