More

  PRINȚESA DIANA A MARII BRITANII, 15 ANI DE LA MOARTE

  Array

   

  La 15 ani de la moartea sa, într-un accident rutier, Prințesa Diana va fi comemorată, azi, de sute de britanici și vizitatori chiar la Kensington Palace, reședința ei.
  Întrucât la Palat nu se va organiza o comemorare oficială, cei care se ocupă de evenimentul de la Kensington Palace au inclus, în agendă, mai multe momente care să le amintească celor prezenți de îndrăgita prințesă : „vom avea, printre altele, chiar și o expoziție cu câteva dintre rochiile purtate de Diana”, spun ei.
  O parte dintre cei care au iubit-o cel mai mult pe pințesă sunt așteptați la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra.
  „La aniversarea de anul tercut, au venit mulți oameni special pentru a-și aminti de Diana. Au venit din Germania,, Franța, de peste tot din Europa și chiar și din America”, a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.
  Cafeneaua este decorată, în totalitate, cu poze cu prințesa Diana. Când Diana a văzut numele cafenelei, a zâmbit și a atrătat-o prietenilor săi.
  „E ceva unic!”, crede patronul cafenelei, Abdul Doad. „Diana a făcut atâția oameni fericiți, cât încă era în viață, și încă îi determină pe mulți să zâmbească”, mai spune el.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI