16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

PRINȚESA DIANA A MARII BRITANII, 15 ANI DE LA MOARTE

 

La 15 ani de la moartea sa, într-un accident rutier, Prințesa Diana va fi comemorată, azi, de sute de britanici și vizitatori chiar la Kensington Palace, reședința ei.
Întrucât la Palat nu se va organiza o comemorare oficială, cei care se ocupă de evenimentul de la Kensington Palace au inclus, în agendă, mai multe momente care să le amintească celor prezenți de îndrăgita prințesă : „vom avea, printre altele, chiar și o expoziție cu câteva dintre rochiile purtate de Diana”, spun ei.
O parte dintre cei care au iubit-o cel mai mult pe pințesă sunt așteptați la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra.
„La aniversarea de anul tercut, au venit mulți oameni special pentru a-și aminti de Diana. Au venit din Germania,, Franța, de peste tot din Europa și chiar și din America”, a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.
Cafeneaua este decorată, în totalitate, cu poze cu prințesa Diana. Când Diana a văzut numele cafenelei, a zâmbit și a atrătat-o prietenilor săi.
„E ceva unic!”, crede patronul cafenelei, Abdul Doad. „Diana a făcut atâția oameni fericiți, cât încă era în viață, și încă îi determină pe mulți să zâmbească”, mai spune el.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...