More

  PRINȚESA DIANA A MARII BRITANII, 15 ANI DE LA MOARTE

  Array

   

  La 15 ani de la moartea sa, într-un accident rutier, Prințesa Diana va fi comemorată, azi, de sute de britanici și vizitatori chiar la Kensington Palace, reședința ei.
  Întrucât la Palat nu se va organiza o comemorare oficială, cei care se ocupă de evenimentul de la Kensington Palace au inclus, în agendă, mai multe momente care să le amintească celor prezenți de îndrăgita prințesă : “vom avea, printre altele, chiar și o expoziție cu câteva dintre rochiile purtate de Diana”, spun ei.
  O parte dintre cei care au iubit-o cel mai mult pe pințesă sunt așteptați la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra.
  “La aniversarea de anul tercut, au venit mulți oameni special pentru a-și aminti de Diana. Au venit din Germania,, Franța, de peste tot din Europa și chiar și din America”, a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.
  Cafeneaua este decorată, în totalitate, cu poze cu prințesa Diana. Când Diana a văzut numele cafenelei, a zâmbit și a atrătat-o prietenilor săi.
  “E ceva unic!”, crede patronul cafenelei, Abdul Doad. “Diana a făcut atâția oameni fericiți, cât încă era în viață, și încă îi determină pe mulți să zâmbească”, mai spune el.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primaria deschide, cu intarzaiere, al doilea flux de vaccinare. Cauta sa angajeze personal medical

  Primaria Pascani cauta sa angajeze personal medical si operatori tehnici pentru a deschide un nou flux de vaccinare la sala de sport de la...

  Gropi acoperite cu pavele, la solicitarea primarului

  La Pascani, gropile de pe strazi, cele lasate in urma de cei care se ocupa de intretinerea sau extinderea retelelor de apa si canalizare...

  167 de cadre didactice din zona Pașcani, Târgu Frumos și Hârlău programate pentru vaccinare in perioada 25 februarie – 3 martie

  Centre de vaccinare speciale pentru vaccinarea prioritară a personalului  din învățământul preuniversitar ieșean La nivelul județului Iași, pentru campania de vaccinare prioritară a personalului din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp