14.7 C
Paşcani
sâmbătă, mai 28, 2022
Array

PRINȚESA DIANA A MARII BRITANII, 15 ANI DE LA MOARTE

 

La 15 ani de la moartea sa, într-un accident rutier, Prințesa Diana va fi comemorată, azi, de sute de britanici și vizitatori chiar la Kensington Palace, reședința ei.
Întrucât la Palat nu se va organiza o comemorare oficială, cei care se ocupă de evenimentul de la Kensington Palace au inclus, în agendă, mai multe momente care să le amintească celor prezenți de îndrăgita prințesă : „vom avea, printre altele, chiar și o expoziție cu câteva dintre rochiile purtate de Diana”, spun ei.
O parte dintre cei care au iubit-o cel mai mult pe pințesă sunt așteptați la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra.
„La aniversarea de anul tercut, au venit mulți oameni special pentru a-și aminti de Diana. Au venit din Germania,, Franța, de peste tot din Europa și chiar și din America”, a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.
Cafeneaua este decorată, în totalitate, cu poze cu prințesa Diana. Când Diana a văzut numele cafenelei, a zâmbit și a atrătat-o prietenilor săi.
„E ceva unic!”, crede patronul cafenelei, Abdul Doad. „Diana a făcut atâția oameni fericiți, cât încă era în viață, și încă îi determină pe mulți să zâmbească”, mai spune el.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow