More

  Prinsi de politie in timp ce incercau sa sparga un magazin

  Array

  In noaptea zilei de 06 noiembrie 2012, la ora 01:30, politistii pascaneni au surprins in zona Vale din municipiu doi tineri care incercau sa intre prin efractie intr-un magazin, situat la intersectia dintre strada Ceferistilor si strada Garii.

  Este vorba despre David Vornicu in varsta de 20 ani si Cezar Costea de 19 ani, ambii din Pascani, care isi imparteau sarcinile pentru comiterea unei faradelegi. Unul dintre tineri forta usa magazinului cu o ranga iar celalalt statea de paza peste drum.
  In momentul in care si-au dat seama ca sunt vazuti de politie unul dintre ei a fugit fiind prins in scara unui bloc din apropiere.

  Pentru fapta comisa, ambii pascaneni, suspecti si de alte furturi, s-au ales cu dosar penal pentru tentativa de furt calificat, iar daca vor fi gasit vinovati risca pedeapsa cu inchisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI