-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Principesa Margareta, vizita programată la Paşcani

Vizita regală programată la Paşcani, la sfârşitul acestei luni. Casa Regală a României a anunţat Primăria Paşcani, printr-un fax,  ca principesa Margareta intenţionează să viziteze municipiul pe data de 30 martie. Deocamdată nu se cunosc motivele şi detaliile acestei vizite susţine purtătorul de cuvânt al administratiei locale.

Cea mai recentă prezenta regală la Paşcani a avut loc în decembrie 2016 când trenul regal a poposit în gara Paşcani. Principesa Margareta şi principele Radu Duda au fost întâmpinaţi de autorităţile locale cu pâine şi sare si covorul rosu.
După ce a dat mâna şi a vorbit cu copiii prezenţi la eveniment Principesa Margareta a transmis un mesaj păşcănenilor prin intermediul BIT TV. Cei doi au semnat apoi în cartea de onoare a municipiului.

Principesa Margareta este prima fiică a Regelui Mihai I şi a Reginei Ana ai României. A fost desemnată Principesă Moștenitoare în anul 1997 și Custodele Coroanei române în anul 2007.
Este licenţiată în Sociologie, Ştiinţe Politice şi Drept Internaţional a Universităţii din Edinburgh, Scoţia.
A fost implicată, înainte de 1989, în proiecte ale Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură din cadrul Naţiunilor Unite şi al Fondului Internaţional pentru Dezvoltarea Agriculturii. În prezent sprijină numeroase activităţi caritabile şi deţine mai multe titluri de onoare printre care şi cea de președinte a Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...