More

  Principalul suspect în cazul fetiței violate și înecate în Italia din Miroslovești, un prieten de familie – VIDEO

  Array

  Principalul suspect în cazul fetiței violate și înecate în Italia din Miroslovești, un prieten de familie

  Fetiţa româncă de 10 ani găsită moartă într-o piscină din sudul Italiei a fost violată şi apoi aruncată în apă, unde s-a înecat, pentru că nu ştia să înoate, arată autopsia. Procurorii au început o anchetă. Principalul suspect este chiar un tânăr de 21 de ani, prieten cu părinţii micuţei. Maria Ungureanu şi-a petrecut copilăria în satul Verșeni din comuna Miroslovești.

  Medicii legişti fac în prezent teste pentru a stabili dacă Maria a consumat droguri sau băuturi alcoolice înainte de tragedia produsă duminică seară. Daniel, romanul inculpat în dosar, neagă acuzaţiile. Bărbatul, cu care fata a fost văzută duminică, susţine că a dus-o la o biserica din localitatea undea stătea această, San Salvotore Telesino (regiunea Campania), unde aceasta făcea voluntariat şi a lăsat-o acolo, după care a plecat din localitate.

  Tatal fetiței, Mario Ungureanu, in varsta de 35 de ani, cere sa se faca dreptate. Mai mult, el il cunoastea pe suspect de doi ani de zile și  venea în casa lor. Ba mai mult, mâncau împreună. Mama copilei este încă în stare de șoc.

  Zilele trecute, mii de oameni, în frunte cu primarul și preotul din San Salvatore Telestino în provincial Benevento s-au adunat pentru a ține un moment de reculegere în memoria copilei de 10 ani, Maria Ungureanu. Rugăciunile și lumânările aprinse au făcut ca momentul să fie unul foarte emoționat pentru toți cei prezenți. Părinții fetiței sunt distruși de durere.


  Copila, singură la părinți, a fost adusă în Italia în urmă cu 3 ani de zile, ea fiind crescută de bunicii din Mirsolovești. Era elevă în clasa a doua și zilnic mergea la biserica din orașul italian, acolo unde își petrecea timpul în cadrul acțiunilor de voluntariat. Rudele din Verşeni ale familiei Ungureanu încă nu şi-au revenit din şoc.

  Trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit în noaptea de duminică spre luni, în piscina unui hotel închis din San Salvatore Telesino, o așezare cu 4.000 de locuitori din provincia Benevento. Hainele fetei erau împăturite pe margine.

  Primarul din San Salvatore a anunţat că ziua înmormântării româncei va fi decretată zi de doliu în localitate, „pentru a exprimă durerea, solidaritatea (…) întregii comunităţi cu această familie distrusă de durere”.

  Mama copilei este îngrijitoare de bătrâni, iar tatăl muncitor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI