0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

PRIMUL MECI, PRIMA ÎNFRÂNGERE

Scor rusinos pentru primul meci de fotbal, din retur. Fotbalistii de la CSM Pascani au luat bataie, de la jucatorii de la Bucovina Radauti. Dupa cele doua reprize de joc, scorul final e de 3-1. Pentru echipa din Pascani a marcat Nemtanu. Meciul s-a disputat astazi, 6 martie din returul campionatului de liga a III a, in deplasare.

Meciul a inceput destul de bine pentru gazde, iar in minutul 7 au deschis scorul prin Grecu care a fructificat o greseala a portarului pascanean. Al doilea gol al meciului vine in minutul 15, cand fotbalistul pascanean, Nemtanu inscrie de langa adversari. Meciul este din nou relasat. Scorul pauzei este dat in minutul 23 de Zaremba. Dupa pauza, in minutul 70, Razlog primeste al doilea cartonas si lasa echipa in 10. Un minut mai tarziu echipa gazda se distanteaza pe tabela de marcaj prin Julei. Jucatorii suceveni se joaca cu apararea pascaneana si in minutul 85, Alexandru este prins in ofsaid.

Mentionam ca meciul din tur s-a terminat la egalitate cu 2 – 2.

Echipa de start cu fotbalistii din Pascani a fost CSM Paşcani: Ureche – Giurgiuveanu, P. Răzlog, Olăriţa, Nuţescu (c), Diaconu, Maftei, Călugăru, Toader, Nemţanu, Viorică;
Rezerve: Măcuţă, Berbece, Corman, Atănăsoaie, Cojoc, Buhă, Agrigoroaie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow