26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Primii pași pentru organizarea Zilelor Municipiului Pașcani ediția 2016

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Primii paşi pentru organizarea Zilelor Municipiului Paşcani ediţia 2016 . Astăzi a avut loc prima întâlnire a comisiei de organizare formată din 17 reprezentanţi ai administraţiei locale şi instituţiilor publice subordonate. Preşedintele de şedinţa, viceprimarul, Vasile Axinte a prezentat cele două oferte primite până în prezent din partea firmelor organizatoare.

Prima oferta vine din partea unei firme care a organizat Zilele Municipiului Paşcani în ultimii 3 ani. Este vorba de Axial Music care are în pachet nume ca Deep Central, Delia & Band, 3 Sud Est, Ruby, Cargo, Irina Loghin, Corina Chiriac, Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu, precum şi artişti din Republica Moldova. Preţurile pentru un moment artistic de 45 minute – 2 ore variază între 7.000 – 34 mii lei cu TVA.

A doua ofertă vine de la o firmă din Piatra Neamţ. Pe listă se află artişti de muzică uşoară precum Corina, Mandinga, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Loredana, Lora, Holograf, Voltaj sau Smiley şi artişti populari ca Margareta Clipa, Daniela Condurache, Nicoleta Voica, Sofia Vicoveanca şi Ansamblul Ciprian Porumbescu, preţurile pornind de la 1.000 euro până la 12 mii euro fara TVA.

Viceprimarul şi-a exprimat dorinţa de a merge cu firma care a mai organizat şi în ultimii ani programul artistic, însă decizia urmează să fie luată de membrii comisiei în următoarea şedinţa programată pe 5 mai.

Menţionăm că ediţia 2016 a Zilelor Municipiului Paşcani se va desfăşura în perioada 8 – 10 iulie pe Stadionul din oraş. Suma de bani pusă la dispoziţie de administrația locală este de 300 mii lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI