14.9 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Pregatiri pentru repararea drumurilor din Pascani

Still0215_00000

Starea deplorabila a drumurilor din municipiul Pascani a determinat autoritatile sa demareze procedurile de achizitie pentru mixtura asfaltica.

Astfel, Primaria Pascani a scos la licitatie deschisa achizitionarea de mixtura asfatlica mai exact, 3150 de tone beton asflatic, 24 tone de emulsie bituminoasa. Suma totala conform documentatiei de atribuire este de 967.000 lei fara TVA.

Termenul limita de depunere a ofertelor de participare este pana la data de 27 martie 2013.

Daca vremea va tine cu autoritatile, de la inceputul lunii aprilie vor debuta lucrarile de plombare.  Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte spune ca deja a stabilit sa intervina cu doua echipe dotate cu doua freze si ca in perioada imediat urmatoare se va face o inventariere a drumurilor din oras, pentru a se stabili care sunt cele ce vor avea prioritate.

Tot el, a declarat ca cel mai probabil vor fi plombate si strazile care sunt incluse in Planul Integral de Dezvoltare a Zonei Vale cum sunt Strada Ceferistilor sau Strada 1 Decembrie.

Deasemenea edilii orasului, intentioneaza sa achizitioneze 85.000 l de motorina din fonduri bugetare in valoare de 414.000 lei.  Motorina va deservi pentru functionarea masinilor si utilajelor din parcul auto propriu.

Licitaţia pentru produsul petrolier va avea loc la săptămâna viitoare, ofertele urmând a se deschide pe 22 februarie, în timp ce selecţia unui furnizor al betonului se va desfăşura la sfârşitul lunii martie.

 

 

Alte articole