More

  Pregatiri pentru repararea drumurilor din Pascani

  Array

  Still0215_00000

  Starea deplorabila a drumurilor din municipiul Pascani a determinat autoritatile sa demareze procedurile de achizitie pentru mixtura asfaltica.

  Astfel, Primaria Pascani a scos la licitatie deschisa achizitionarea de mixtura asfatlica mai exact, 3150 de tone beton asflatic, 24 tone de emulsie bituminoasa. Suma totala conform documentatiei de atribuire este de 967.000 lei fara TVA.

  Termenul limita de depunere a ofertelor de participare este pana la data de 27 martie 2013.

  Daca vremea va tine cu autoritatile, de la inceputul lunii aprilie vor debuta lucrarile de plombare.  Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte spune ca deja a stabilit sa intervina cu doua echipe dotate cu doua freze si ca in perioada imediat urmatoare se va face o inventariere a drumurilor din oras, pentru a se stabili care sunt cele ce vor avea prioritate.

  Tot el, a declarat ca cel mai probabil vor fi plombate si strazile care sunt incluse in Planul Integral de Dezvoltare a Zonei Vale cum sunt Strada Ceferistilor sau Strada 1 Decembrie.

  Deasemenea edilii orasului, intentioneaza sa achizitioneze 85.000 l de motorina din fonduri bugetare in valoare de 414.000 lei.  Motorina va deservi pentru functionarea masinilor si utilajelor din parcul auto propriu.

  Licitaţia pentru produsul petrolier va avea loc la săptămâna viitoare, ofertele urmând a se deschide pe 22 februarie, în timp ce selecţia unui furnizor al betonului se va desfăşura la sfârşitul lunii martie.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp