16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
16.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Primii finaliști la olimpiadele școlare – VIDEO

In primele luni ale fiecarui an calendaristic, scolile, profesorii si elevii culeg roadele invataturii. Cei mai buni, mai talentati participa la diferite concursuri scolare si olimpiade, iar rezultatele si calificarile la fazele nationale au inceput sa apara.

EMA BUZATU

Doi elevi de la Colegiul CF Unirea din Pascani s-au calificat la faza nationala a olimpiadelor dupa ce au primit punctaj maxim la faza judeteana, proba scrisa si practica.

BIT TV PRIIMII FINALISTI LA OLIMPIADELE SCOLARE

Ema Buzatu, eleva in clasa a 12 a D, a luat prima nota de 10 din istoria olimpiadelor judetene de la profilul Economic. Probele au avut loc pe parcursul lunii februarie, iar la inceputul lunii aprilie va merge la Constanta, la faza nationala. A fost indrumata de profesorii de specialitate Daniela Orasanu si Iuliana Costea.

alexandru ratoi

Rotariu Alexandru, elev in clasa a 12 a H la specializarea tehnician in instalatii electrice s-a clasat si el la olimpiada nationala dupa ce a participat si s-a calificat primul din judet dupa probele scrise si practice. Elevul a fost coordonat de o echipa de profesori ai Colegiului.

Mai multe detalii gasiti in materialul video.

www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
16.9 ° C
17.3 °
16.2 °
92 %
2.9kmh
0 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI