More

  Primii comercianți au ajuns în Municipiul Pașcani

  Array

  Forfotă mare astăzi pe Stadionul Municipal. Încă de dimineaţă au ajuns primii comercianţi şi au început să îşi monteze terasele unde păşcănenii pot mânca, bea bere la halbă sau îşi pot cumpăra suveniruri. Aceştia spun că la Paşcani se fac cele mai mari vânzări.

  Ca în fiecare an cu o zi înainte de debutul “Zilelor Municipiului Paşcani” apar comercianţii cu fel şi fel de produse. Pe la orele prânzului eram amenajate primele terase. De departe cea mai mare este a unui om de afaceri din Baia Mare. Bărbatul vine în fiecare an şi spune că din toate zonele ţării aici face cei mai mulţi bani.

  Nici păşcănenii nu s-au lăsat mai prejos şi au închiriat câţiva metri pătraţi, unde vor vinde în cele trei zile mici, frigărui şi bere la cele mai bune preţuri.

  Şi cum după o masă copioasă nu poate lipsi desertul, au apărut şi primele tarabe unde se vande kurtos. Cu nucă, miere sau simplu cozonacul secuiesc se vinde cu 10 lei.

  Menţionăm că până la amiază 71 de comercianţi au încheiat contracte de închiriere pentru o suprafaţă de teren unde să îşi amplaseze tarabele sau terasele de “Zilele Municipiului”. Taxele pentru închiriere diferă în funcţie de activitate. Ele încep de la 6,61 lei/mp/zi şi ajung până la 60,30 lei/zi la vânzătorii ambulanţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI