13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Primii comercianți au ajuns în Municipiul Pașcani

Forfotă mare astăzi pe Stadionul Municipal. Încă de dimineaţă au ajuns primii comercianţi şi au început să îşi monteze terasele unde păşcănenii pot mânca, bea bere la halbă sau îşi pot cumpăra suveniruri. Aceştia spun că la Paşcani se fac cele mai mari vânzări.

Ca în fiecare an cu o zi înainte de debutul “Zilelor Municipiului Paşcani” apar comercianţii cu fel şi fel de produse. Pe la orele prânzului eram amenajate primele terase. De departe cea mai mare este a unui om de afaceri din Baia Mare. Bărbatul vine în fiecare an şi spune că din toate zonele ţării aici face cei mai mulţi bani.

Nici păşcănenii nu s-au lăsat mai prejos şi au închiriat câţiva metri pătraţi, unde vor vinde în cele trei zile mici, frigărui şi bere la cele mai bune preţuri.

Şi cum după o masă copioasă nu poate lipsi desertul, au apărut şi primele tarabe unde se vande kurtos. Cu nucă, miere sau simplu cozonacul secuiesc se vinde cu 10 lei.

Menţionăm că până la amiază 71 de comercianţi au încheiat contracte de închiriere pentru o suprafaţă de teren unde să îşi amplaseze tarabele sau terasele de “Zilele Municipiului”. Taxele pentru închiriere diferă în funcţie de activitate. Ele încep de la 6,61 lei/mp/zi şi ajung până la 60,30 lei/zi la vânzătorii ambulanţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow