More

  Primii comercianți au ajuns în Municipiul Pașcani

  Array

  Forfotă mare astăzi pe Stadionul Municipal. Încă de dimineaţă au ajuns primii comercianţi şi au început să îşi monteze terasele unde păşcănenii pot mânca, bea bere la halbă sau îşi pot cumpăra suveniruri. Aceştia spun că la Paşcani se fac cele mai mari vânzări.

  Ca în fiecare an cu o zi înainte de debutul “Zilelor Municipiului Paşcani” apar comercianţii cu fel şi fel de produse. Pe la orele prânzului eram amenajate primele terase. De departe cea mai mare este a unui om de afaceri din Baia Mare. Bărbatul vine în fiecare an şi spune că din toate zonele ţării aici face cei mai mulţi bani.

  Nici păşcănenii nu s-au lăsat mai prejos şi au închiriat câţiva metri pătraţi, unde vor vinde în cele trei zile mici, frigărui şi bere la cele mai bune preţuri.

  Şi cum după o masă copioasă nu poate lipsi desertul, au apărut şi primele tarabe unde se vande kurtos. Cu nucă, miere sau simplu cozonacul secuiesc se vinde cu 10 lei.

  Menţionăm că până la amiază 71 de comercianţi au încheiat contracte de închiriere pentru o suprafaţă de teren unde să îşi amplaseze tarabele sau terasele de “Zilele Municipiului”. Taxele pentru închiriere diferă în funcţie de activitate. Ele încep de la 6,61 lei/mp/zi şi ajung până la 60,30 lei/zi la vânzătorii ambulanţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet