More

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Când se va încălzi vremea

  Primele zile de iarnă aduc ploi, ninsori la munte și lapoviță. Dacă porniți la drum, să aveți mașina pregătită pentru că în anumite zone se poate forma polei. Iar zăpada în cantități mari întârzie deocamdată.

  Din primele estimări, rezultă că și Crăciunul va fi mai degrabă ploios decât cu zăpadă.

  De Ziua Naţională sunt anunţate ninsori slabe, ceaţă şi multe ploi. În unele zone ale ţării au căzut şi ninsori. Prima săptămână din decembrie va fi mai rece decât în mod obişnuit.

  Elena Mateescu, director general ANM: Minime spre -10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la -1 grad în restul ţării. Vom avea şi strat de zăpadă în partea de sud şi sud este a ţării, inclusiv în zona de munte.
  În Capitală cum va fi vremea de 1 decembrie?
  Elena Mateescu, director general ANM: Vorbim de o vreme închisă, pe parcursul zilei precipitații mixte, o minimă spre -2 grade, cel mult mai coborât în zona preorăşenească -4 grade, şi o maximă în jurul a 2 – 3 grade.

  Ninsori vor fi cu siguranţă în zona de nord, atât în Maramureş cât şi în Moldova dar şi în partea de vest a ţării, în regiunile Crișana şi Banat. Cu cât coborâm mai spre sud ne vom confrunta cu precipitaţii mixte, ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI