22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Primele reacții in cazul înregistrărilor ilegale din Primăria Pașcani

elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
answear.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
elefant.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Primele reacții ale reprezentanților administrației locale in cazul înregistrărilor apărute in spațiul public cu o serie de convorbiri ale secretarului Primăriei, Irina Jitaru. In cadrul unei conferințe de presa edilul municipiului a spus ca in acest caz ar fi vorba de o infracțiune si are de gând sa sesizeze organele de ancheta penala, dacă cei care au fost înregistrați fără acordul lor nu vor depune o plângere.

Privitor la declarațiile secretarului Primăriei in legătură cu modul de organizare a unor recente concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, primarul Marius Pintilie a recunoscut ca are suspiciuni si a precizat ca analizează posibilitatea externalizării serviciului de recrutare a personalului, așa încât membrii comisiilor de examinare sa fie din afara Primăriei.

Menționăm ca un site de știri din Pașcani a publicat trei secvențe audio cu precizările făcute de secretarul Primăriei, Irina Jitaru, de fata cu alți salariați despre modul de organizare a unor concursuri si despre un funcționar al instituției.

Ea a lăsat sa se înțeleagă ca la proba interviu candidații pot fi notati, in mod arbitrar, in funcție de interesele unor membri ai comisiei. Deocamdată nu a fost făcut public cine si cum a făcut înregistrările ilegale, in sediul Primăriei, apărute in presa locală.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI