More

  Primele măsuri. Sala de sport a fost închisă. Urmează hala din Piaţa Vale, sediul Primăriei şi sala de spectacole de la Casa de Cultură?

  Array

  Măsuri radicale la Paşcani, din cauza lipsei autorizaţiilor de securitate la incendiu. Primăria Paşcani a luat decizia de a închide sala de sport de la stadionul CFR, până la intrarea în legalitate. Aceeaşi măsură ar urma să fie luată şi în Piaţa Vale. Hala pusă la dispoziţia comercianţilor va fi închisă din lipsa autorizaţiei şi pentru că nu are dotările necesare şi o ieşire secundară conform cerinţelor PSI. Reprezentanţii administratiei locale au mers astăzi la faţa locului şi au luat decizia evacuării chioşcurilor din jurul halei pentru amenajarea unei noi căi de acces.

  Şi modulele comerciale amenajate de Primărie sunt în aceeasi situaţie. Ele ar urma să fie închise din cauză că avizele provizorii au expirat. Comercianţii au intrat în panică când au aflat că urmează să îşi înceteze temporar activitatea în piaţă. Multi dintre ei au si inchis tarabele dupa ce au fost anuntati ca urmeaza controale.

  Pe lista neagră se afla şi Casa Municipala de Cultură. Mâine ar urma să fie luată o decizie dacă sala de spectacole va fi închisă sau nu, după ce la faţa locului va veni un inspector de la ISU. Asta în condiţiile care în acesta săptămâna este programat deja un spectacol de teatru şi balurile bobocilor de la colegiile Sadoveanu şi Unirea. Conducerea unităţii face eforturi să obţină actele instituţiei de la Primărie, după ce clădirea a fost renovată.

  În aceeasi situaţie este şi Primăria Paşcani. Sediul instituţiei ar putea fi închis pentru că nu are autorizaţie şi mai sunt necesare o serie de investiţii pentru împotriva incendiilor. Decizia va fi luată mâine în urma discuţiei programată cu reprezentanţii ISU.
  Menţionăm că Biblioteca Municipala nu ar avea nevoie de autorizaţie de securitate la incendiu, susţin reprezentanţii Primăriei, pe motiv că este clădire veche şi are o suprafaţă mică. În acest caz conducerea instituţiei îşi asumă responsabilitate pe baza unei declaraţii pe proprie răspundere.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  Șoferii implicați în accidente vor putea deconta daunele de la propriul asigurator

  Şoferii îşi vor putea deconta daunele de la firma de asigurări unde au încheiat propria poliţă RCA în perioada următoare, iar Guvernul pregăteşte, la...

  Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american

  Noua administraţie se bucură de acum de drepturi depline - cu Joe Biden proaspăt instalat în fotoliul de la Casa Albă şi Kamala Harris...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI