21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Primele intentii ale noului consilier. Benone Mihut vrea mai multe terenuri de sport

benone mihut

Un consilier local doreste promovarea sportului in Pascani. Este vorba despre proaspat numitul consilier, Benone Mihut, liderul de sindicat de la Siretul Pascani, care a remarcat un fapt ingrijorator si anume ca tinerii pascaneni nu au unde sa faca sport.

El spune ca, o serie de tineri i-au comunicat faptul ca nu au unde sa joace tenis sau fotbal la Pascani. Singura sala care se inchiriaza, cea Municipala are preturi prea ridicate in viziunea acestora, iar marea majoritate a lor au inceput sa se orienteze catre Sala de Sport din localitatea Ruginoasa unde preturile sunt mai mici.

Benone Mihut, va propune Consiliului Local, constructia a doua terenuri de tenis, amplasate langa Sala Municipala situata langa Baza Sportiva a CSM ului. Valoarea unor astfel de terenuri nu este una extrem de mare. Prin urmare, un teren de tenis costa aproximativ 1 miliard 800 milioane lei, doatat cu tot ceea ce trebuie. In acest sens consilierul PSD vrea sa intocmeasca un proiect de hotarare prin care sa propuna lucrul acesta sau sa convinga consilierii sa faca un amendament bugetului local pe 2013, in care sa fie cuprinsa o suma in acest sens.

Alte articole