22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Primele efecte dupa schimbarea managerului: Greva de doua ore la Spitalul CF Pascani

Greva Spital CFStare de nemultumire in randul salariatilor Spitalului CF Pascani. La primele ore ale diminetii, aproximativ 70 de angajati au facut o greva spontana din cauza intarzierii salariilor. Membrii personalului medical au luat cu asalt biroul managerului, Mihaela Amariei pentru a afla de ce nu si-au primit banii la timp. Mai mult, acestia au declarat ca de cand a fost schimbat managerul au primit mai putine bonuri de masa.

Majoritatea celor care au participat erau in timpul liber, dar la protest au fost si doctorii si asistentele care se aflau de servici, asigurandu-se astfel doar urgentele.

Timp de doua ore, salariatii au incercat sa inteleaga care este motivul pentru care situatia economica a Spitalului a ajuns in incapacitatea de a da banii la timp. Remuneratiile personalului medical trebuiau onorate pe data de 12 martie si astfel s-a produs o intarziere de trei zile. Conform spuselor liderului de sindicat, Doina Cucos, reprezentantii conducerii nu au putut explica care este cauza pentru care s-a ajuns aici.

Aceasta a mai declarat ca in urma unei sesizari, pe numele managerului in functie a inceput o ancheta a Agentiei Nationale pentru Integritate, pentru conflict de interese, deoarece Mihaela Amariei se afla in consiliul de administratie atunci cand a fost organizat concursul pentru postul de conducere.

Managerul Spitalului CF a refuzat sa comenteze gestul extrem la care au recurs angajatii iar mai mult decat atat i-a interzis portarului sa primeasca ziaristi in incinta unitatii medicale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow