More

  Primele efecte dupa schimbarea managerului: Greva de doua ore la Spitalul CF Pascani

  Array

  Greva Spital CFStare de nemultumire in randul salariatilor Spitalului CF Pascani. La primele ore ale diminetii, aproximativ 70 de angajati au facut o greva spontana din cauza intarzierii salariilor. Membrii personalului medical au luat cu asalt biroul managerului, Mihaela Amariei pentru a afla de ce nu si-au primit banii la timp. Mai mult, acestia au declarat ca de cand a fost schimbat managerul au primit mai putine bonuri de masa.

  Majoritatea celor care au participat erau in timpul liber, dar la protest au fost si doctorii si asistentele care se aflau de servici, asigurandu-se astfel doar urgentele.

  Timp de doua ore, salariatii au incercat sa inteleaga care este motivul pentru care situatia economica a Spitalului a ajuns in incapacitatea de a da banii la timp. Remuneratiile personalului medical trebuiau onorate pe data de 12 martie si astfel s-a produs o intarziere de trei zile. Conform spuselor liderului de sindicat, Doina Cucos, reprezentantii conducerii nu au putut explica care este cauza pentru care s-a ajuns aici.

  Aceasta a mai declarat ca in urma unei sesizari, pe numele managerului in functie a inceput o ancheta a Agentiei Nationale pentru Integritate, pentru conflict de interese, deoarece Mihaela Amariei se afla in consiliul de administratie atunci cand a fost organizat concursul pentru postul de conducere.

  Managerul Spitalului CF a refuzat sa comenteze gestul extrem la care au recurs angajatii iar mai mult decat atat i-a interzis portarului sa primeasca ziaristi in incinta unitatii medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav cu o victimă în Pașcani

  Accident rutier grav, marti seara, 24 noiembrie a.c., imediat dupa lasarea intunericului pe strada Gradinitei, din municipiul Pascani. Un tanar care ar fi vrut...

  APIA autorizează peste 6,37 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

  Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) anunţă autorizarea sumei de peste 6,37 de milioane de lei pentru plata ajutorului de stat în...

  Poșta Română nu lucrează cu publicul 2 zile

  Poşta Română anunță că în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. ”Programul anunţat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI