More

  Primele audiente din acest an: probleme sociale, pascanenii cer tichete si locuinte

  Array

  Prima zi de audiente din acest an a adus la usa primarului zeci de pascaneni nemultumiti.

  Marea majoritate au spus reporterilor nostri ca au venit la audientele tinute de primarul Dumitru Pantazi pentru ca nu au primit acele tichete sociale desi, au depus dosarele din timp sau doresc o locuinta sociala.

  Un pascanean spune ca de 6 ani cere ajutorul autoritatilor pentru a primi o locuinta sociala, pentru ca locuieste intr-un apartament cu 2 camere alaturi de inca 3 familii. Ionut Nemtanu, ne-a povestit ca de ani de zile bate la usa primarului in speranta ca el si cu sotia sa vor primi o locuinta, iar dupa mai multe anchete sociale situatia nu s-a schimbat. Tot el spune ca exista 4 astfel de locuinte neocupate si ca una dintre ele, a fost primita de o familie care a inchiriat-o pentru a face bani.

  Un alt cetatean din Pascani se plange de situatia tichetelor sociale. El crede ca acestea nu au fost impartite corect si spune ca unii au primit prea multe iar altii deloc.

  Teodor Stanescu, locuieste pe Dealul Spirii si a venit la usa primarului pentru a cere mai multi bani. El spune ca sotia sa primeste o pensie de handicap de doar 230 lei, bani cu care nu poate supravietui.

   

  Un pascanean a venit pentru prima data in audiente la Primarie cu o serie de probleme. Si el se plange de situatia tichetelor sociale dar si de faptul ca are datorii imense la intretinere de peste 200 milioane de lei vechi, bani pe care nu isi explica de unde s-au adunat. Tot el se plange si de pensia mica pe care o primeste si spune ca fara ajutor o sa ajunga sa manance din containerele de gunoi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet