2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Prime de încadrare/activare/instalare, subvenții pentru ucenici/stagiari. Rovana Plumb, anunț COLOSAL

Ministrul delegat pentru Fondurile Europene, Rovana Plumb, a făcut un anunț extrem de important pentru toți angajtorii și toți angajații. Statul va aloca sume important, din fonduri europene, într-o mișcare fără precedent pe piața muncii din România.

”Dăm drumul la tot ceea ce înseamnă scheme naționale pentru tot ce înseamnă populație activă, pentru cei care doresc să intre pe piața muncii și, în special, pe tineri.” este anunțul făcut de ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, la DCNews LIVE.

1.125 de lei, lunar, timp de 12 luni, pentru ucenici, 1.350 de lei, lunar, pentru absolvenții de învățământ superior
În ceea ce privește proiectul pentru ucenici și stagiari, ministrul Rovana Plumb a afirmat: ”Este un ghid care se va lansa până la sfârșitul lunii septembrie. Pentru tot ceea ce înseamnă ucenicie, angajatorul va beneficia lunar, pe o perioadă de maximum 12 luni, de 1.125 de lei pentru fiecare ucenic pe care îl preia. Pentru stagii, fiecare angajator care va angaja un absolvent de învățământ superior pentru a-și face stagiatura la nivelul companiei respective, va primi lunar, pe o perioadă de maximum șase luni, 1.350 de lei. Acestea sunt subvenții și sunt în consonanță cu ceea ce ne-am propus în programul de guvernare și cu politice UE.”

Continuarea pe DC NEWS

DE LA ACELAȘI AUTOR

Certificatul Covid ar putea fi OBLIGATORIU la serviciu

Certificatul verde ar putea să fie obligatoriu la serviciu, afirmă Raluca Turcan. Ministrul Interimar al Muncii spune...

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI