15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Primăvara începe cu ATOR – spectacol artistic pentru femei

La Hârlău, anul acesta, primăvara a revenit în forţă. Ca o adevărată sărbătoare, cu ATOR în rolurile principale. Un spectacol numit „Primăvara începe cu Ator”, într-o după-amiază de Duminică însorită. Aparent, nu există nicio legătură între Ator şi primăvară, însă nu aşa stau lucrurile. Tinereţea este primăvara vieţii. Ator-ul este al tinerilor, al tinerilor de toate vârstele, pentru că toţi suntem tineri, doar de vârste diferite. Deci, Ator-ul este o primăvară fără sfârşit, un suflet mereu tânăr, mustind de energie şi entuziasm.
Astfel de tineri, de diferite vârste, s-au strâns la Clubul copiilor din micul târg al Rareşoaiei, pentru un strop de bucurie. Curată şi sinceră. A fost o întâlnire de suflet, sau de suflete, suflete tinere. Au venit tineri, prieteni vechi şi noi, din aproape toată Moldova, din toate cele patru puncte cardinale: de la Iaşi, Tg. Neamţ şi Belceşti, de la Zoiţani, Paşcani şi Flămânzi, de la Bucecea, Botoşani şi Costeşti de la Negreni şi Tg. Frumos.
Au răspuns invitaţiei şi părinţii atorenilor din Hârlău. Ei au fost cei dintâi spectatori şi cei mai importanţi. Au venit să-şi vadă copiii la lucru. Cum lucrează în echipă. Şi au fost impresionaţi, uneori, până la lacrimi. Lacrimi de bucurie. Asta au vrut şi ei să le arate părinţilor: Ce fac ei când se întâlnesc la Ator? Cu ce işi umplu timpul? Si aceasta este doar o mică parte din activitatea lor, doar latura artistică: scenete, recitaluri de poezie, momente muzicale şi chiar beatbox.
Spectacolul şi-a atins scopul. A făcut fericiţi pe tinerii de toate vârstele. Mamele au fost omagiate în chip deosebit.
A fost prima întâlnire la Hârlău a tinerilor atoreni din Arhiepiscopia Iaşilor. Întâlnire scurtă, dar plină de bucurie şi care i-a ambiţionat. Va urma, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor ce înţeleg importanţa lucrului cu tinerii, o întâlnire mai importantă în acest orăşel, în plină vară, la începutul lunii lui cuptor. Abia aşteptăm!

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow