8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Primăvara aduce 9 emisiuni noi la postul local de televiziune BIT TV

Chiar din prim zi a lunii martie, veţi putea urmări un program special dedicate copiilor care va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 09.00. Este vorba despre debutul emisiunii, Pe uliţa copilăriei” realizată împreună cu Centrul Educaţional, Medeea”. Urmează două ore de cântece jocuri şi concursuri pentru copii în cadrul unei alte emisiuni intitulata “Peştişorul de aur”.
Pentru oamenii de afaceri şi nu numai, în fiecare săptămână, marţi şi duminică va fi difuzată emisiunea Bussines Class care va cuprinde informaţii despre finanţări şi proiecte de bussines. Mai mult, tot săptămânal veţi putea urmări emisiunea de tip enciclopedic “Istoria neştiută” precum şi un magazin turistic cu prezentare de locuri, obiceiuri şi tradiţii intitulat “Jurnal de călătorie”.
Şi pentru pasionaţii de sport BIT TV a pregătit o surpriză. În fiecare joi şi duminică va fi difuzată emisiunea Euroderby care cuprinde clasamente şi rezultate din principalele campionate din Europa. Va urma o emisiune cu lecţii de şah realizată de instructorul Vasile Nită, începând din 8 martie, în fiecare duminică.
In grila de primăvară sunt cuprinse şi “Horoscopul Lunii” precum şi o emisiune de automobilism care vor fi difuzate în fiecare duminică. O alta modificare in grila de programe este faptul ca emisiunea de dezbateri “Pulsul Zilei” moderata de Catalin Cojocaru va fi difuzata in direct de la ora 20.00 nu de la 18.30 cum era pana acum si in reluare de la ora 08.00. Mentionam ca de la inceputul lunii februarie BIT TV difuzeaza cinci buletine de stiri la orele 07.00, 11.00, 15.00, 18.00 si 21.00.

Programul integral poate fi citit aici

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow