15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022

Primarul spune ca nu știe cum sa dea cadouri la copii. Sa vina Gabriela Nedelcu…!

Copiii pascaneni care așteaptă de la Primarie, cadouri de Crăciun mai au de așteptat. Organizarea concursului online de desene, pentru premierea tuturor participanților cu dulciuri si împărțirea unor tablete, prin tragerea la sorți, este incerta. În cadrul unei conferințe de presa primarul Marius Pintilie a spus ca de organizarea evenimentului ar trebui sa se ocupe consilierul local Gabriela Nedelcu, nu Primăria. 

Mai exact fostul viceprimar, inițiatorul proiectului ar trebui sa explice cum anume va fi susținut concursul si cum vor fi acordate premiile.

Când reporterul BIT TV i-a atras atenția ca hotărârile Consiliului Local sunt obligatorii iar primarul trebuie sa le duca la îndeplinire,  Marius Pintilie a spus ca pana la Crăciun va fi organizat concursul, dar nu a dat detalii.  Un concurs asemanator a fost organizat pe 1 Iunie, de Ziua Internationala a Copilului.

Pentru cumpararea cadourilor de la bugetul local a fost alocată suma de 30 000 lei, la propunerea consilierilor din opoziție. Inițial,  amendamentul nu a fost votat de consilierii PNL si Pro România,  după ce edilul a spus ca nu sunt bani. A doua zi, în cadrul unei ședințe de îndată convocată de consilierii PSD, proiectul a fost votat de toți consilierii prezenți. 

Menționăm ca în alte localități din județ a devenit o tradiție ca toți copiii sa primească cadouri de la Primărie, de Crăciun. De exemplu în comuna Deleni,  Primăria cu ajutorul profesorilor vor împarți dulciuri si fructe la aproape 3000 de copiii. La fel se întâmplă si in comunele Tătăruși si Motca, pentru copiii din scoli si grădinițe.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow