More

  Primarul s-a intors din concediu. Se refac marcajele rutiere, mai multe banci si cosuri de gunoi

  Array

   

  Primarul municipiului Pascani s-a intors din concediu si si-a reluat activitatea, incepand de astazi. A inspectat lucrarile de asfaltare a aleilor si parcarilor dintre blocuri si au fost constatate o serie de probleme ramase nerezolvate. Astfel in perioada urmatoare sa fie refacute marcajele rutiere pe o suprafata de 3000 m sa fie aplasate mai multe banci si cosuri de gunoi si sa continue lucrarile de asfaltare pe unele strazi.

  « Astfel, se vor finaliza in urmatoarea perioada urmatoarele obiective : parcarea de pe strada 22 decembrie (din zona Liceului Busuioc), aici se va completa cu asfalt si vor fi modernizate bordurile, iar in spatiul verde de langa parcare vor fi amplasate banci, parcarea de la intersectia strazii Mihai Eminescu cu Veronica Micle va fi asfaltata, pentru ca acolo in momentul de fata este doar balast, parcarea din zona deal, de pe Aleea Stefan cel Mare va fi asfaltata deasemenea.

  Alte constatari din teren, ar fi lipsa cosurilor de gunoi, in special in zona Caminelor Remar, cat si curatenia in special dintre blocuri. Domnul primar a luat legatura cu cei de la EcoSalubritatea pentru a rezolva problema.
  La vizita de astazi, cetatenii i-au atras atentia primarului despre faptul ca foarte multe banci de pe raza municipiului, nou amplasate, sunt deja distruse sau au suruburi sau piulite lipsa. Cei de la gospodaria comunala le vor inventaria si le vor repara in urmatoarele zile.

  Mai mult, in perioada urmatoare ar urma sa fie executati 3000 m de marcaj rutier. Urmeaza ca cei de la gospodaria comunala sa stabileasca strazile in care se va interveni. » se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI