-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Primarul Pintilie: Taxa de salubritate nu cuprinde si transportul gunoiului vegetal

Taxa speciala de salubritate nu cuprinde si serviciile de colectare a gunoiului vegetal ci doar a celui menajer. Asta inseamna ca cetatenii trebuie sa asigure transportul pana la serele municipiului, daca este scos pe domeniul public, la fel cu se intampla si cu deseurile din constructii. Clarificarile au fost facute de primarul municipiului, in cadrul unei conferinte de presa.
In situatii exceptionale, pentru persoanele singure sau care au nevoie de ajutor deseurile vegetale ar ruma sa fie preluate de Primarie.
Edilul pascanean a mai spus ca a gresit anul trecut prin decizia de a preluare gratuita a deseurilor vegetale, din fata portii, deoarece in unele cazuri au avut de transportat cantitati foarte mari de crengi in urma toaletarilor copacilor.
In acelasi context primarul pascanean a precizat ca urmeaza sa fie amenajate locuri speciale de colectare si depozitare pentru mobila si haine. In momentul de fata pascanenii platesc o taxa de salubritate de 12 lei/luna pentru fiecare persoana. Politia Locala a inceput deja sa dea amenzi celor care depoziteaza gunoiul vegetal la punctele de colectare pentru cel menajer.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow