27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Primarul Pașcaniului felicitat de Federația Română de Fotbal

Primarul Pașcaniului felicitat de Federația Română de Fotbal

Plic mai puțin obișnuită la Primăria Pașcani. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a trimis o scrisoare de mulțumire primarului Municipiului, Dumitru Pantazi pentru eforturile depuse în susținerea fotbalului feminin. Pașcaniul are o echipă ce face cinste României, bazele ei fiind puse de către antrenorul Marian Ivan.

O scrisoare de mulțumire a primit Dumitru Pantazi din partea lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. Aici sunt trecute mulțumirile și mai ales felicitate eforturile depuse și încurajarea fetelor ce joacă la echipa de fotbal din Pașcani, antrenată de Marian Ivan. “Federația Română de Fotbal apreciază în mod deosebit eforturile depuse de dv. și echipa dv. din instituția ce o conduceți în susținerea fotbalului feminin românesc. Sprijinul constant pe care îl oferiți echipei locale de fotbal feminin constituie un exemplu pe care îl apreciem și un reper pentru dezvoltarea acestui fenomen sportiv în România.” este menționat în scrisoare.

Echipa de fotbal din Pașcani s-a făcut remarcată în ultimii ani și datorită fetelor ce sunt trecute pe lista echipei naționale de fotbal feminin. Este vorba despre Diana Năcuță și Ioana Grigoraș la categorii diferite de vârstă, sub 15 ani și sub 17 ani.

Federația Română de Fotbal are și planuri pentru echipele de fete care joacă fotbal. Se dorește participare la cât mai multe turnee internaționale, dat fiind creșterea de 50% în ultimii doi ani, cea mai mare din Europa. În România, sunt legitimate în acest moment 1.200 de jucătoare.

Menționăm că echipa din Pașcani a fost înființată în primăvara anului 2014 și este antrenată de Marian Ivan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow